

2024 CONFERENCE PROGRAMME Sun City Convention Centre



WEDNESDAY - 6 March 2024													
NO NO VEN		UES	NOI	Kings Ballroom	SESSION	Warriors Hall 2,3	SESSION	Warriors 1	NOI	Seers Court 1	SESSION	Seers Court 2	
SESSION	START TIME	END TIME	SESSION	Student's	SESS	Finance	SESS	Hr, Payroll	SESSION	Technical/Exhibitors	SESS	Solutions Workshops	
	08:15	11:00		REGISTRATION									
									69	Exhibitor 7 Mindup			
40 mins	09:00	09:40	20	Advanced Applications and Selections with Infinity	40	Auditing and Log File Reporting : UFH	53	Employee Fringe Benefits Risks	Р	Vivian Naidoo/Rakesh Misri	85		
				,					70	Exhibitor 8 Syked			
			Р	Freedom Khanyile (Adapt IT)	Р	Pelisa Mgedezi (UFH)	P	Ajai Ramji (NMU)	P	Wandile Khumalo, Namhla Mbadu	P		
			С	Zolisa Gqamane (MUT)	С	Michael Tompson (Te Kura)	С	Melissa Anthony (Northlink)	С	Rhazia Hamza (WCC)	P		
40 mins	09:45	10:25	21	Feedback on Design Thinking Sessions: A Student Journey	41	SCM Automation in Partnership with Moonflow	54	HR, Payroll Product Overview	71	Securing Data with AWS Backup in the Cybersecurity Age	86	2024 Design the Future Graduation ITS Infinity	
			P	Alton-Junior Siima (Adapt IT)	P	Brilliant / Bernard and Guest (MoonFlow)	P	Frans Pelser (Adapt IT)	P	Adapt IT (Lutendo Ratshikombo)			
			C	Louis Fourie (UJ)	С	Sboniso Mthembu (MUT)	C	Ralph Mandiwana (EWC TVET College)	С	Monale Tabane (VUT)	P		
40 mins	10:30	11:10	22	ITS 4.1 Success Story : RGIT Moodle ITS Integrator API Integration	42	Feedback on Design Thinking Sessions: Fees	55	HR, Payroll Product Overview, cont.	72	Journey to the Cloud: A Seamless On- Premise to AWS Migration Case Study	87		
			P	Dr Stephen Akandwanaho (RGIT)	P	Marchand Hildebrand / BD (Adapt IT)	P	Frans Pelser (Adapt IT)	P	Philly Mokhaukhau (Adapt IT)	F	UI/UX Team	
			С	Noxolo Mhambi (UNIZULU)	С	Christel Van Staden (UJ)	С	Ralph Mandiwana (EWC TVET College)	С	Tshililo Ramovha (UL)	S	Robyn Harris (Adapt IT)	
25 mins	11:15	11:40		TEA									
40 mins	11:45	12:25	23	"Unleashing the Power of Data for Operational Excellence: Navigating Efficient Data Utilization in Higher Education": Mr Mapatagane: Director Planning and Institutional Intelligence: WSU Introduced by Pravie Govender (EXCO) Venue:Plenary - Kings Ballroom									
40 mins	12:30	13:10	24	African Tribal Dance Venue: Plenary - Kings Ballroom									
10 mins	13:15	13:25	25	Official Conference Closure Tebogo Makhambeni (EXCO) Venue: Plenary - Kings Ballroom									
20 mins	13:30	13:50	26	LUCKY DRAW To be in the lucky draw you must complete and submit your Conference Evaluation electronically via the ITSIUG Website Facilitated by Bobby Bezuidenhout and Bella Lamprecht Venue: Plenary - Kings Ballroom									
60 mins	14:00	15:00		LUNCH									



Conference closes after Lunch at 14:00 on Wednesday, 6 March 2024

Thank you for attending the 36th ITS Integrator User Group Conference.
We look forward to welcoming you back in 2025 - Venue : Emperors Palace
We wish you safe travels on your journey home!

