

2024 CONFERENCE PROGRAMME Sun City Convention Centre



SUNDAY - 3 March 2024													
8 hrs	12:00 20:00 REGISTRATION												
MONDAY - 4 March 2024													
NOI	VEN	UES	ION	Kings Ballroom	ION	Warriors Hall 2,3	NOI	Warriors 1	ION	Seers Court 1	NOI	Seers Court 2	
SESSION DURATION	START TIME	END TIME	SESSION	Student	SESSI	Finance	SESSI	Hr, Payroll	SESS	Technical/Exhibitors	SESSION	Solutions Workshops/Moodle	
	11:00	15:00						REGISTRATION			<u> </u>		
30 mins	08:00	08:30	1	Welcome Address - Defining the Theme and Objectives of Conference: "Data-Driven Excellence through advanced technologies: Transforming Higher and Further Education for Efficiency and Impact" Chairperson: Tebogo Makhambeni (EXCO) Venue: Plenary - Kings Ballroom									
60 mins	08:35	09:35	2	"Data-Driven Excellence through advanced technologies: Transforming Higher and Further Education for Efficiency and Impact" Panel Discussion: Moderator: Dr Maggy Beukes-Amiss (UNAM) Panelists: TBC Introduced by Tebogo Makhambeni (EXCO) Venue: Plenany - Kings Ballroom									
50 mins	09:40	10;30	3	Adapt IT - Management Presentation Tiffany Dunsdon, CEO: Adapt IT & Luxolo Rubushe, Managing Director: Adapt IT Education Introduced by Pravie Governder (EXCO) Venue: Plenary - Kings Baltroom									
25 mins	10:30	10:55						TEA					
40 mins	11:00	11:40	4	ITS 4.1 Student System Discover the value!!!	30	ITS 4.1 Finance System Multiply your investment !!!	43	ITS 4.1 HR/Payroll Navigating Compliance, Empowering People !!!	56	Oracle Infrastructure Monitoring	75		
			Р	Linda Putu (Adapt IT)	Р	Brilliant Tleane/Guest (Adapt IT)	Р	Frans Pelser (Adapt IT)	Р	Usheer Sing (Adapt IT)			
			С	Jennifer Harris (NMU)	С	Greg Saunders (NMU)	С	Clive Naidu (UKZN)	С	Dr Twala (TUT)	Р		
40 mins	11:45	12:25	5	ITS Infinity - Applications Enhancements	31	Hidden Gems; Discovering Financial Brilliance	44	UFH Payroll Host to Host	57	ITS 4.1 Single Sign-On/MFA Authentication	76	2024 Design the Future Marks Management System ITS Infinity	
			Р	Clinton Naidu (Adapt IT)	Р	Bernard (Adapt IT)	P	Allie de Nysschen (Adapt IT)	Р	David Goodrum (Adapt IT)	Р		
			С	Kolosa Mbambanisi (CPUT)	С	Christel Van Staden (UJ)	С	Cedric Stevens (UFH)	С	Nicky Fourie (NUST)	Ρ.		
40 mins	12;30	13:10	6	CUT, WSU Graduation Implementation	32	Payment Automation: UKZN Success Story	45	Appointment of Invigilators, Moderators, Examiner's Using Web Appointments - Self Service	58	Reconstructing your Organisational Restructure	77		
			Р	Mhlabathi Margaretha (CUT), Zwelidumile Mditshwa (WSU)	Р	Nomsa Shezi UKZN)	Р	Shalini Raman (UKZN)	Р	Bernard (Adapt IT)	F	Robyn Harris (Adapt IT)	
			С	Sandhia Ramsuroop (UKZN)	С	Dr. Van Graan (TUT)	С	Reggy Izaks (UNAM)	С	Lance Pillay (CUT)	S	Danielle Beetge (Adapt IT)	
40 mins	13:15	13:55		LUNCH									
40 mins	14:00	14:40	7	Feedback on Design Thinking Sessions: Registrations Insights	33	Thought Leadership on E-Payment Gateway	46	Employee self-service workflow for review and structure of salary package components	59	Navigating the Transition from Java Web Start for Enhanced Application Security	78	Security Analytics: Learning Management Systems	
			Р	Robyn Harris (Adapt IT)	р	Brilliant Tleane (Adapt IT)	Р	Allie de Nysschen (Adapt IT)	Р	Marchand Hildebrand (Adapt IT)	Р	Philly Mokhaukhau, Nkosinathi Hlongwane (Adapt IT)	
			С	Juanita Frans (NUST)	С	Raisibe Chaka (CPUT)	С	Hilletjie Fisch (NUST)	С	Mr Riaz Essay (UKZN)	С	Dr Beukes-Amiss (UNAM)	
40 mins	14:45	15:25	8	Auto-promotions and/or Exclusions	34	Importance of Data Integrity	47	Industrial Relations	60	Impact of ChatGPT in Higher Education	79	Emerging Technologies in Teaching and Learning: Artificial Intelligence (AI)	
			Р	Mamba Malibongwe (Adapt IT)	Р	Neetham Dabideen (Adapt IT)	Р	Frans Pelser (Adapt IT)	Р	Vivian Naidoo/Rakesh Misri (Mindup)	Р	Philly Mokhaukhau, Nkosinathi Hlongwane (Adapt IT)	
			С	Mhlabathi Margaretha (CUT)	С	Botwe Krayiza (UNIVEN)	С	Seretse Moyo (CPUT)	С	Trevor Maistry (UKZN)	С	Dr Beukes-Amiss (UNAM)	
60 mins	15:30	16:30	9	NOTE: this is a closed meeting for ITSI User Group Representatives ONLY									
5 hrs	18:00	23:00	10	ITSIUG: The Shebeen Venue: Shebeen Theme: Sophiatown									